juli 2011

Oreo-brownie cupcakes med vaniljemascarponekrem



Jeg eksperimenterte litt her om dagen, og kom frem til dette. Jeg har lagt en oreo i bunnen av muffinsformen (papirformer i muffinsbrett), og helt brownierøre over. Det finns oppskrift på brownies her på bloggen, litt lenger bak. Gå inn på "Om nom nom oppskrifter" på siden her, så finner du den.  Det funker fint med en hvilken som helst oppskrift, eller posemiks.

Kremen består av ca. 100g romtemperert meierismør som har blitt pisket luftig sammen med melis (ca 300g) og 200g mascarpone, og masse vaniljefrø.

Pyntet med en liten oreo :)







Gulrotmuffins



Brukte den samme oppskriften som i innlegget om de 100 muffinsene, og rev to gulrøtter og blandet i. Laget krem av philadelfia, melis og vanilje. :)

Hjemmelaget iskrem



2 egg
3 dl fløte
180 g sukker
Noen skjeer søt kondensert melk
masse ekte vanilje

Skill eggene, og pass på så plommene ikke sprekker. Visp eggehviten til stiv marengs, mens du gradvis har i sukkeret. Den skal være så stiv at du kan snu bollen over hodet uten å få marengs i håret.

Pisk fløten til den er litt stiv, men pass på at den ikke blir kornete.

Bland kremen og marengsen forsiktig sammen.

Pisk eggeplommene sammen, og ha i vanilje. Ha det i blandingen en skje av gangen og rør forsiktig inn.

Hell isen i en beholder og legg i fryseren. Du kan godt røre noen ganger mens den fryser, men du må ikke.
Den bør tas ut 5-10 minutter før den skal serveres. Den må fryses i hvertfall i 6 timer.





Miriel

Miriel

22, Sarpsborg

Jeg heter Josephine Ryan, og har en nydelig liten jente som heter Trillian Amélie, sammen med kjæresten min Ruben <3
Følg oss på Bloglovin'

Kategorier

Arkiv

hits